Toimintaa Suomessa

Pyhiinvaeltajien matkaan siunaaminen

Turun tuomiokirkossa la 25.5. klo 18.00
Siunattavaksi voi tulla jokainen, joka aikoo tänä vuonna lähteä jollekin pyhiinavaellukselle.

Jaakontie Suomessa

Turusta Rymättylään

Jaakontien ystävät on merkinnyt suomalaisen Jaakontien Turun tuomiokirkolta Rymättylän P. Jaakobin kirkkoon.

Tiina Rautiaisen reitistä laatima opas on ladattavista pdf-tiedostona tästä (taustatekstien kera Jaakontie_Turku_Rymättylä) tai tästä (pelkkä reittiselostus Jaakontie_Turku_Rymättylä_pieni).

Hämeenlinnasta Turkuun

Hämeenlinnasta Turkuun vievä Härkätie on käytännössä samalla Jaakontie. Suurin osa matkasta on patikoitavissa tai pöyräiltävissä Härkätien merkintöjen mukaan, mutta Tarvasjoen jälkeen Härkätie on merkitty, museotie osuutta lukuun ottamatta, merkitty valtatielle 10.

Jaakontien ystävillä on tarkoitus vuoden 2019 aikana julkaista kännykkäsovellus reitistä.

Pyhiinvaellus jäsenille suomalaisella Jaakontiellä

Heinäkuun lopulla Jaakontien ystävät järjestää suomalaisella Jaakontiellä kaksipäiväisen pyhiinvaelluksen Turun tuomiokirkosta Rymättylän Pyhän Jaakobin kirkkoon.

Lauantaina  27.7. vaelletaan Tuomiokirkosta Naantaliin, josta kirkossa vietetyn hartauden jälkeen siirrytään yöpymään Naantalin seurakunnan leirikeskukseen. Sunnuntaina 28.7. vaellus jatkuu Naantalista Rymättylään.

Pyhiinvaelluksen ilmoittautumisohjeet ja hintatiedot julkaistaan tässä myöhemmin. Pyhiinvaellus on tarkoitettu Jaakontien ystävien jäsenille – jäseneksi voi ilmoittautua lähettämällä  “Jäseneksi”-otsikoidulla sähköpostiviestillä nimensä ja yhteystietonsa yhdistyksen sähköpostiin pyhiinvaelluspassi@gmail.com.

Vuosikokous 25.5.2019

Kuluvan vuoden vuosikokous pidetään lauantaina 25.5.2019 klo 16 Turussa, Eerikinkatu 3, 2. krs., Kokoussali. Kokouksen asiakirjat ovat PDF-tiedostoina ladattavissa sivulta Yhdistyksestä.

Advertisements